top of page

Sat, Nov 19

|

Leopoldsburg

Workshop plant vermeerdering

Het vermeerderen en verzorgen van jouw stekjes.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop plant vermeerdering

Time & Location

Nov 19, 2022, 1:00 PM – 3:30 PM

Leopoldsburg, Graaf van Vlaanderenlaan 6, 3970 Leopoldsburg, België

About the event

Allen welkom bij deze interactieve workshop: vermeerdering en verpotten van (urban) jungle/kamerplanten op onze locatie in Leopoldsburg !!  Na een korte inleiding, kennismaking en demonstratie gaan we samen aan de slag !! 

 Er komen verschillende technieken aan bod: planten leren vermeerderen op alle verschillende technieken. Dit gaat wij tijdens de workshop ook toepassen. Al jouw zelfgemaakte stekken en plantjes gaan met jou mee naar huis !! 

 Na afloop van de workshop is er tijd voor vragen, advies en een leuke babbel !!  Zelf een plantje meebrengen van thuis is mogelijk. Na afloop van de workshop kan je onder toezicht jouw plantje stekken of info erover vragen !!

 Wij voorzien: vers stekmateriaal, hand-outs en 1 drnakje per persoon. Jullie voorzien: een tas/doos om al die stekjes mee naar huis te nemen. Indien je een plant hebt die je wilt stekken mag die ook steeds mee.

 Gratis opvolging is voorzien na de workshop

 6 plaatsen beschikbaar !! Prijs: 35,50 euro per persoon -betaling op voorhand via : paypall of overschrijving

 Schrijf je snel in via de website: www.petsandplants.be Of via volgend email-adres: info.petsandplants@gmail.com met onderwerp TAV workshop 'datum' Vermeld naam,aantal personen,tel en email

 Workshop gaat door vanaf 4 inschrijvingen. Tot binnenkort !!

Share this event

bottom of page